Malvazija istarska autohtona je istarska sorta grožđa. Na poziciji Narduči daje grožđe visoke kvalitete. Karakteristične je svijetle slamnato žute boje sa zelenkastom nijansom. Ugodne je cvjetno-voćne arome, svježeg okusa, ugodna, topla i fino kiselkasta. Idealana je partnerica uz jela od ribe, plodove mora i razna jela s tjesteninama.
FRANC ARMAN
Malvazija
FRANC ARMAN
Malvazija
Malvazija istarska autohtona je istarska sorta grožđa. Na poziciji Narduči daje grožđe visoke kvalitete. Karakteristične je svijetle slamnato žute boje sa zelenkastom nijansom. Ugodne je cvjetno-voćne arome, svježeg okusa, ugodna, topla i fino kiselkasta. Idealana je partnerica uz jela od ribe, plodove mora i razna jela s tjesteninama.
FRANC ARMAN
Sauvignon Blanc
Vino izražene, ali ipak elegantne i neagresivne arome. Na mirisu prevladavaju karakteristične herbalno-voćne arome, dok u okusu dominira tropsko voće, mango, marakuja i citrusi, sa herbalnim završetkom. Ovo svježe vino srednje punoće okusa, idealno se sljubljuje sa plemenitim sirevima, ribljim jelima i školjkama.
FRANC ARMAN
Chardonnay
Čuvena je svjetska sorta bijeloga grožđa koje na položajima Narduči daje odlične rezultate. Karakteristika ovog vina je sjajno svijetla žuta boja. Aroma mu je otvorena sa čistim svježim mirisom bijelog voća i cvijeća. Okus mu je izrazito živ, svjež i slatkast s blago izraženom kiselošću. Odlično prija uz jela od ribe, plodova mora i tjestenine.
FRANC ARMAN
Chardonnay
Čuvena je svjetska sorta bijeloga grožđa koje na položajima Narduči daje odlične rezultate. Karakteristika ovog vina je sjajno svijetla žuta boja. Aroma mu je otvorena sa čistim svježim mirisom bijelog voća i cvijeća. Okus mu je izrazito živ, svjež i slatkast s blago izraženom kiselošću. Odlično prija uz jela od ribe, plodova mora i tjestenine.
FRANC ARMAN
Sivi Pinot
Ova vinska sorta u svijetu još poznata kao Rundler ili Burgunder, daje odličnu kvalitetu grožđa na lokacijama Narduči. Vino je žute boje s rumenkastim odsjajem. Svježeg je voćnog mirisa s ugodnom notom maslačka. Okus mu je sortan, vrlo harmoničan i postojan. Sljubljuje se najbolje uz jela od ribe, plodova mora i tjestenine.
FRANC ARMAN
Malvazija Classic
Ovo specifično vino odnjegovano je tradicionalnom metodom zrenja. Nakon maceracije i fermentacije na vlastitim kvascima, Malvazija Classic odležava 9 mjeseci u drvenim bačvama. Izrazite je slamnato žute boje. Ima fino izraženi miris voća, cvijeća i začina natkrivenih vanilijom. Okus joj je suh, slan, mekan i zaokružen finim gorkastim krajem. Idealano ju je servirati uz jela od ribe, plodove mora i jela s tjesteninama.
FRANC ARMAN
Malvazija Classic
Ovo specifično vino odnjegovano je tradicionalnom metodom zrenja. Nakon maceracije i fermentacije na vlastitim kvascima, Malvazija Classic odležava 9 mjeseci u drvenim bačvama. Izrazite je slamnato žute boje. Ima fino izraženi miris voća, cvijeća i začina natkrivenih vanilijom. Okus joj je suh, slan, mekan i zaokružen finim gorkastim krajem. Idealano ju je servirati uz jela od ribe, plodove mora i jela s tjesteninama.
FRANC ARMAN
Perla Bianca
Prirodno pjenušavo vino proizvedeno charmat metodom Brut. 12,5 %vol.alk. Bogato pjenušanje i mnoštvo finih mjehurića koji se provlače do površine čaše golicaju vizualna osjetila te pozivaju na kušanje. Zahvaljujući primijenjenoj charmat metodi sekundarne fermentacije u tanku prevladava karakteristična aroma Malvazije istarske koja podsjeća na citruse i bagremov cvijet. Okusom svježa i lepršava, a s druge strane puna okusa; nepretenciozna, ali sposobna da zadovolji i najzahtjevnije nepce.
FRANC ARMAN
Don Edoardo
Rakija sa posebnom pričom, naziv je dobila po djedu Edoardu Armanu. Rakija Don Edoardo je komovica, proizvedena od komine muškata i malvazije, destilirana tradicionalnim bakrenim destilatorom (lambik). Dozrijevala je punih osam godina u nepaljenom hrastovom barriqueu. Sadrži 45% alkohola i preporučuje se kao aperitiv ili digestiv, a osobito je ugodna uz kolače i torte koje u sebi sadrže mnogo tamne čokolade.
FRANC ARMAN
Don Edoardo
Rakija sa posebnom pričom, naziv je dobila po djedu Edoardu Armanu. Rakija Don Edoardo je komovica, proizvedena od komine muškata i malvazije, destilirana tradicionalnim bakrenim destilatorom (lambik). Dozrijevala je punih osam godina u nepaljenom hrastovom barriqueu. Sadrži 45% alkohola i preporučuje se kao aperitiv ili digestiv, a osobito je ugodna uz kolače i torte koje u sebi sadrže mnogo tamne čokolade.