Na Istarskom poluotoku, gdje se miješaju kontinentalna i mediteranska klima, može se već u veljači primijetiti kako se priroda polako budi. To ujedno i u nama potiče buđenje jače i čišće energije, osobito u tom mjesecu posvećenom ljubavi, kada posebnu pažnju usmjeravamo na 14. veljače – Valentinovo.

U našoj Franc Arman vinariji ljubav slavimo svaki dan. Ljubav prema suncu, nebu, kiši, vinogradima, našoj plodnoj istarskoj zemlji i prirodnim procesima koji nam svake godine podare fantastične vinske okuse. Vjerujemo da i vi imate svoje razloge da sedam dana u tjednu zahvaljujete na raznim oblicima ljubavi koju primate i dajete. No Valentinovo je dan kada ljubav ipak posebno ističemo, zajedno s onima s kojima smo našli svoj životni put. Pripremit ćete tako za voljenu osobu neki dar ili čokoladu, a mi vam savjetujemo da taj poklon ljubavi dodatno oplemenite nekim od vrhunskih Franc Arman vina.

Uživajte tako na Valentinovo u svakom zalogaju čokolade i sljubite je s našim osebujnim crnim vinima – cabernetom Franc, teranom, merlotom ili teranom barrique. Nazdravite pritom vašoj ljubavi, baš kao što mi u svakoj kapi naših vina donosimo ljubav i nazdravljamo ljepoti života i prirode koja je naš prijatelj i saveznik. Upriličite u svom domu intimnu večeru za voljenu osobu, pa svoju sreću podignite na jednu višu razinu svakim gutljajem Franc Arman bijelih vina – malvazijom, sauvignon blancom, chardonnayem, sivim pinotom, malvazijom klasik, muškatom ili našim biserom, pjenušcem Perla Bianca.

Pustite da naša jedinstvena vina svjedoče vašim, jednako tako jedinstvenim trenucima u kojima slavite ljubav. Jer svaka će kapljica i mirisna nota slaviti zajedno s vama, upravo zato što je satkana iz ljubavi i posebnosti.

Pa zato, neka ovo Valentinovo uz naša vina bude osobito i neponovljivo, kako za vas, tako i za nas.