vina-arman-istra

Prosinac je pred vratima, iščekuju nas najljepši dani u godini. Mjesec je to darivanja kroz koji je svakako najbitnije dati pažnju i ljubav, ali ujedno je riječ i o danima kada onima do kojih nam je stalo pripremamo poklone koji će im značiti, razveseliti ih. Darivat ćemo tako obitelj, rodbinu, prijatelje, kolege, poslovne partnere… Bit ćemo opušteni, ali i užurbani, pa o poklonima trebamo misliti već sada. Doista možemo tvrditi da nema nikoga tko se neće obradovati boci vrhunskog vina, a ona iz naše ponude spremna vas čekaju kako biste ih dali dalje u ruke ljudi koji su cijelu godinu značili nešto u vašem poslovnom ili privatnom životu. Ove godine u vinariji Franc Arman pripremili smo magnum pakiranja naših vina od 1,5 litre – dakle, ista najbolja vina koja inače pakiramo u 0,75 butelje, ali za prigodu darivanja njihova je količina udvostručena. Pa tako, kada se cijela obitelj okupi za blagdane, magnum boca našeg terana barriquea, merlota i malvazije classic bit će jamstvo da će sva nepca prisutnih za stolom uživati u probranom gutljaju vrhunskog vina. Kako bi sve bilo na nivou, ali i u skladu s filozofijom prirodne proizvodnje koju gorljivo zastupamo, magnum boce pakiramo u drvene kutije decentnog i elegantnog izgleda, prilagodljive svim ukusima i afinitetima.

I naravno, onu večer kada posljednji trenuci stare godine prepuste mjesto novoj, donoseći neka jednako tako nova iskustva, nazdravite s našim Perla Bianca pjenušcem. Oduševite u mjesecu darivanja nekoga poklonivši mu bocu ovog jedinstvenog pjenušca u kojem prevladava aroma klasične istarske malvazije što podsjeća na citruse i bagremov cvijet.

A mi u vinariji Franc Arman želimo vam, uz naše prepoznatljive arome, sve najbolje u posljednjim danima ove godine, sa željom da vam i iduća bude sretna i uspješna te da (p)ostanete dio naše najljepše vinske priče.