wine-night-porec

Od 5. do 12. svibnja Poreč je bilo mjesto za uživanje na koncertima, gourmet večerama i zabavama uz dobru čašu vina! Ovogodišnji Wine nights okupili su ljubitelje dobrih vina i zabave, a brojni gosti mogli su degustirati kvalitetna vina vrhunskih istarskih vinara.

Čitajte naše objave

Od 01. listopada čeka vas nezaboravno iskustvo – Franc Arman dinners at Villas Arman

(Hrvatski) Bez obzira koliko volimo ljeto, ove godine željno iščekujemo jesen kada starta naša nova ponuda koja će vas, najjednostavnije rečeno, oduševiti. Od 01. listopada počinjemo s organizacijom večera Franc Arman dinners at Villas Arman, uz angažman privatnog chefa, mladog i kreativnog Ivana Vadinjofa.

Slavite i družite se u našem vinskom podrumu uz delicije profesionalnog kuhara

(Hrvatski) Rustikalni ugođaj vinskog podruma, birana vina, vrhunska hrana proizašla iz kreativne kuhinje poznatog istarskog chefa Danijela Milanovića, i za stolom vama dragi i bitni ljudi, okupljeni u jedinstvenoj i opuštenoj atmosferi…Ili možda, samo dvoje za stolom, na romantičnoj večeri, koja je od prvog do posljednjeg detalja osmišljena isključivo za taj par.

Stvorena je nova legenda – Il Grande

Legenda o Velom Joži je oživjela. Čuveni div ponovno je s nama, i ako odlučite, možete uživati u njegovom društvu kada poželite. Jasno nam je – želite znati kako je to moguće? Pa poslušajte našu priču…

Uz proizvod svjetske klase ide i etiketa vrhunskog dizajna

(Hrvatski) Kada je neki proizvod vrhunske kvalitete, samo se po sebi nameće i da dizajn njegovog pakiranja također bude takav. Tek onda je priča kompletna, a cjelina zaokružena.