wine-night-porec

Od 5. do 12. svibnja Poreč je bilo mjesto za uživanje na koncertima, gourmet večerama i zabavama uz dobru čašu vina! Ovogodišnji Wine nights okupili su ljubitelje dobrih vina i zabave, a brojni gosti mogli su degustirati kvalitetna vina vrhunskih istarskih vinara.

Čitajte naše objave

Franc Arman mlada malvazija jedinstvenog je, punog okusa, i čeka je svijetla budućnost

Franc Arman mlada malvazija berbe 2019., odlikuje tipičnom zelenkasto-žutom bojom. Njezin izuzetan potencijal ponajprije se očituje u izraženim aromatskim karakteristikama, u kojima prevladavaju voćne arome breskve, jabuke i tropskog voća, s laganim cvjetno-herbalnim završetkom.

U neponovljivim okusima mlade malvazije osjetimo svu kišu, sunce, vjetar i ljubav uloženu u posao

Svježa, živahna, harmoničnog okusa, s primjesom voćne note. Tako se može opisati naša ovogodišnja mlada malvazija u dane kada nam se približava blagdan Svetog Martina, i kada u Istri slavimo “dane mladega vina”.

Naš teran, pinot sivi i rose već šest godina oduševljavaju Amerikance

U Ameriku svake godine izvezemo oko 20.000 boca, što je petina naše ukupne proizvodnje. Osim u SAD, izvozimo i u Crnu Goru, Kanadu i Rusiju.

Nezaobilazna mlada malvazija

Mirna ljetna večer pokraj mora, ugodno društvo i fini riblji meni na stolu… Da, uskoro nam stižu ti dani za pamćenje i jedva ih čekamo, ali nešto iznimno bitno nedostaje u cijeloj priči – naša Franc Arman mlada malvazija.