wine-night-porec

Od 5. do 12. svibnja Poreč je bilo mjesto za uživanje na koncertima, gourmet večerama i zabavama uz dobru čašu vina! Ovogodišnji Wine nights okupili su ljubitelje dobrih vina i zabave, a brojni gosti mogli su degustirati kvalitetna vina vrhunskih istarskih vinara.

Čitajte naše objave

Imamo novitet – Teran Barrique u posebnoj kutiji koja se otključava tek nakon tri mjeseca

Znate koliko volimo vina i ovaj posao, i upravo to je glavni razlog zbog kojeg uvijek pomičemo granice i težimo inovativnosti, uz poštivanje tradicije i kvalitete od koje ne odstupamo. Tako je nastao naš novi proizvod te projekt naziva “Vrijeme je za tvoje vrijeme”, a riječ je o spoju svijeta tehnologije, vinarstva, tradicije i vinske…

Mlada malvazija – prvi izbor za tople dane koji slijede

Ovo je doba godine kada se svi zajedno veselimo jer je Franc Arman mlada malvazija spremna i flaširana. Riječ je o vinu iz prošlogodišnje berbe koje uvijek iznova oduševi svojom svježinom i aromatičnošću. Njezin miris podsjeća na cvijet bagrema, koji lagano prelazi u notu breskve, a retro okus cijelu priču vraća u citrusne note. Karakteristične…

Od 01. listopada čeka vas nezaboravno iskustvo – Franc Arman dinners at Villas Arman

Bez obzira koliko volimo ljeto, ove godine željno iščekujemo jesen kada starta naša nova ponuda koja će vas, najjednostavnije rečeno, oduševiti. Od 01. listopada počinjemo s organizacijom večera Franc Arman dinners at Villas Arman, uz angažman privatnog chefa, mladog i kreativnog Ivana Vadinjofa.

Slavite i družite se u našem vinskom podrumu uz delicije profesionalnog kuhara

Rustikalni ugođaj vinskog podruma, birana vina, vrhunska hrana proizašla iz kreativne kuhinje poznatog istarskog chefa Danijela Milanovića, i za stolom vama dragi i bitni ljudi, okupljeni u jedinstvenoj i opuštenoj atmosferi…Ili možda, samo dvoje za stolom, na romantičnoj večeri, koja je od prvog do posljednjeg detalja osmišljena isključivo za taj par.