wine-night-porec

Od 5. do 12. svibnja Poreč je bilo mjesto za uživanje na koncertima, gourmet večerama i zabavama uz dobru čašu vina! Ovogodišnji Wine nights okupili su ljubitelje dobrih vina i zabave, a brojni gosti mogli su degustirati kvalitetna vina vrhunskih istarskih vinara.

Čitajte naše objave

Naš teran, pinot sivi i rose već šest godina oduševljavaju Amerikance

U Ameriku svake godine izvezemo oko 20.000 boca, što je petina naše ukupne proizvodnje. Osim u SAD, izvozimo i u Crnu Goru, Kanadu i Rusiju.

Nezaobilazna mlada malvazija

Mirna ljetna večer pokraj mora, ugodno društvo i fini riblji meni na stolu… Da, uskoro nam stižu ti dani za pamćenje i jedva ih čekamo, ali nešto iznimno bitno nedostaje u cijeloj priči – naša Franc Arman mlada malvazija.

Naša Perla Bianca u potpunosti je hrvatski proizvod

Pjenušac Perla Bianca, kojeg proizvodimo u našoj Vinariji Franc Arman, nije specifičan samo po svom osobitom i osebujnom okusu, već i po činjenici na koju smo doista ponosni – da je u potpunosti hrvatski proizvod.

Sretan Vam Dan žena!

Posegnite danas, na Dan žena, za našom malvazijom, teranom, ili nekim drugim okusom iz naše ponude, i nazdravite svojim posebnim, jedinstvenim ženama. Zahvalite im za ono što jesu i zato što su tu, uz vas. I mi ćemo upravo to učiniti.
Od srca vam sretan Dan žena sa suncem okupanih brežuljaka i vinograda u Nardučima!